Vitana Inspirující Kuchyně Má to šťávu cibulka, česnek & kuře 36g Zobrazit větší

Vitana Inspirující Kuchyně Má to šťávu cibulka, česnek & kuře 36g

Nový produkt

Dehydratovaný výrobek, směs pro přípravu hotového pokrmu

Více informací

26,90 Kč

Více informací

Vlastnosti

Sáček na pečení uvnitř, Bez přidaného glutamátu, Bez konzervačních látek, 4 porce, Upečeno za 60 min.

Regulovaný název výrobku

Dehydratovaný výrobek, směs pro přípravu hotového pokrmu

Složení

Složení suché směsi:, Sušená zelenina (česnek mletý 24 %, cibule mletá 9 %, rajčatový prášek, petrželová nať), Jedlá sůl, Škrob, Cukr, Kvasnicový extrakt, Sójový hydrolyzát, Pšeničná mouka - obsahuje lepek, Rostlinný tuk, Zázvor mletý, Barvivo paprikový extrakt, Česnekový extrakt

Může obsahovat stopy vajec, mléka, celeru a vlčího bobu
Může obsahovat : Celer, Vejce, Lupina, Mléko

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Recepty

Vitana uvádí:
Okénko do mé inspirace

Slečna Katka z Prahy představuje svůj recept na Vepřovou panenku s česnekem.
Ingredience:
800 g vepřové panenky, 1 palička česneku
Návod na přípravu:
Maso omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme, nakrájíme na proužky a maso jimi prošpikujeme. Vložíme do sáčku na pečení, přidáme směs pro přípravu pečeného kuřete, sáček pevně uzavřeme a dobře protřeseme. Sáček dáme do misky na zapékání a pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C asi 60 minut. Podáváme s pečeným bramborem, obložené čerstvou zeleninou.

Příprava a použití

Přidáme 1 kg kuřecích stehen

Návod k přípravě:
1. Sáček na pečení vyjmeme z horní části obalu a rozložíme ho. Vložíme do něj asi 1 kg kuřecích stehen.
2. Směs pro přípravu pečeného kuřete nasypeme na stehna, sáček pevně uzavřeme asi 5 cm od okraje přiloženým páskem a protřeseme, aby se stehna směsí rovnoměrně obalila.
3. Sáček položíme na plech nebo zapékací misku a pečeme na spodním roštu trouby vyhřáté na 200 °C asi 60 minut. Při pečení respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.
4. Vyjmeme z trouby, sáček opatrně rozstřihneme a servírujeme.

Po přípravě ihned spotřebujte.

Skladování

Skladujte v suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.