Diffusil Repellent kids repelentní sprej na odpuzování komárů a klíšťat 100ml Zobrazit větší

Diffusil Repellent kids repelentní sprej na odpuzování komárů a klíšťat 100ml

Nový produkt

Repelentní sprej

Více informací

126,51 Kč

Více informací

Vlastnosti

Dětská pokožka, Odpuzuje komáry a klíšťata, Pro citlivou pokožku, Aloe vera, Panthenol

Marketing produktu

Obsahuje výtažky z (1) Aloe Vera, která je přirozeným chladivým, hydratačním a protizánětlivým prostředkem, vykazuje i určitou účinnost při likvidaci bakterií, virů a plísní a (2) D-Panthenol, který má hojivé účinky a zvláčňuje pokožku. Účinkuje také proti komárům tygřím (Aedes Albopictus). Účinnost přípravku trvá více než 2 hodiny nebo do umytí. Při použití proti klíšťatům doporučujeme aplikaci opakovat po 2 hodinách (ale ne více než dvakrát za den). Pro ještě vyšší účinnost repelentu lze kombinovat s přípravkem Diffusil Impregnace, kdy dosáhnete i hubícího efektu - zvláště vhodné pro použití proti klíšťatům.

Složení

Účinná látka: N,N-diethyl-m-toluamid (EC 205-149-7) 70 g/kg

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Návod k použití:
Před použitím protřepejte. Aplikujte pravidelnými nástřiky ze vzdálenosti asi 30 cm na nekrytá místa pokožky, poté přípravek dlaní rozetřete. Při nástřiku na oděv a obuv přípravek neroztírejte. Při použití proti klíšťatům je nutné preventivně ošetřit celý povrch pokožky, oděvu a obuvi. Po návratu domů pokožku umyjte vodou a mýdlem, oděvy vyperte. Nepoškozuje vlnu, bavlnu a nylon. Zda nedochází k poškození jiných syntetických tkanin nebo plastů je nutné vyzkoušet. Nesmí být používán dětmi bez dozoru dospělých a jinak než dle návodu. Zabraňte přímému zasažení očí a rtů.

Skladování

Skladujte v originálním obalu na suchém místě při teplotě do 35 °C, neskladujte na slunci nebo v blízkosti sálavého tepla.