Otma Neapolská hotová omáčka s příchutí parmazánu 350g Zobrazit větší

Otma Neapolská hotová omáčka s příchutí parmazánu 350g

Nový produkt

Sterilovaná zeleninová omáčka

Více informací

49,90 Kč

Více informací

Vlastnosti

Světová kuchyně

Marketing značky

Otma - Rozumí Vaší chuti.

Další popis

Doporučuje: Rychtr Josef
šéfkuchař restaurace Kampa Fish a člen Kuchařského národního týmu ČR.

Regulovaný název výrobku

Sterilovaná zeleninová omáčka

Složení

Voda, Cibule, Rajčatový protlak, Cukr, Rostlinný olej (řepkový), Ocet, Zahušťovadlo: modifikovaný škrob, Sůl, Sýrové aroma, Česnek, Naťová petržel, Kořenící přípravek (zvýrazňovač chuti E621, E635, extrakty koření, sůl, aroma)

Země původu - Česká republika

Alergeny

Může obsahovat: 7. MLÉKO a výrobky z něj


Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.

TIP ŠÉFKUCHAŘE
Focaccia s parmezánem, rajčaty a bazalkou
Udělejte si doma malou Itálii s výtečnou buchtou focaccia! Stačí vám čtyři velké hrsti hladké nebo semolinové mouky, kapka olivového oleje, nasekaná sušená rajčata, dvě vyklepnutá vejce, špetka voňavých bylinek - klidně zneužijte provensálské koření, šest lžic teplého mléka a klasický kvásek jako na tradiční houskové knedlíky. Vypracujte si krásně vláčné a hlavně hladké těsto, ze kterého vyválíte roztomilé bochánky a upečete je dozlatova. Hotovou focacciu rozkrojíte ostrým nožem, naplníte listy rukoly, plátky rajčat a mozzarely. Vlastně použijte cokoliv, na co máte právě chuť. A teď si s rodinou či přáteli pochutnejte na buchtě namáčené v horké Neapolské omáčce s příchutí parmezánu od Otmy.
Mamma mia, komu prozradíte tajemství svých skvělých receptů?!

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 - 28 °C.

Výrobce

HAMÉ s.r.o.

Na Drahách 814
686 04 Kunovice