Nový produkt
Sterilovaná zeleninová omáčka
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Otma Neapolská hotová omáčka s příchutí parmazánu 350g
Sterilovaná zeleninová omáčka
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Vlastnosti
Světová kuchyně
Marketing značky
Otma - Rozumí Vaší chuti.
Další popis
Doporučuje: Rychtr Josef
šéfkuchař restaurace Kampa Fish a člen Kuchařského národního týmu ČR.
Regulovaný název výrobku
Sterilovaná zeleninová omáčka
Složení
Voda, Cibule, Rajčatový protlak, Cukr, Rostlinný olej (řepkový), Ocet, Zahušťovadlo: modifikovaný škrob, Sůl, Sýrové aroma, Česnek, Naťová petržel, Kořenící přípravek (zvýrazňovač chuti E621, E635, extrakty koření, sůl, aroma)
Země původu - Česká republika
Může obsahovat: 7. MLÉKO a výrobky z něj
Způsob skladování
Typ - Trvanlivé
Příprava a použití
Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Focaccia s parmezánem, rajčaty a bazalkou
Udělejte si doma malou Itálii s výtečnou buchtou focaccia! Stačí vám čtyři velké hrsti hladké nebo semolinové mouky, kapka olivového oleje, nasekaná sušená rajčata, dvě vyklepnutá vejce, špetka voňavých bylinek - klidně zneužijte provensálské koření, šest lžic teplého mléka a klasický kvásek jako na tradiční houskové knedlíky. Vypracujte si krásně vláčné a hlavně hladké těsto, ze kterého vyválíte roztomilé bochánky a upečete je dozlatova. Hotovou focacciu rozkrojíte ostrým nožem, naplníte listy rukoly, plátky rajčat a mozzarely. Vlastně použijte cokoliv, na co máte právě chuť. A teď si s rodinou či přáteli pochutnejte na buchtě namáčené v horké Neapolské omáčce s příchutí parmezánu od Otmy.
Mamma mia, komu prozradíte tajemství svých skvělých receptů?!
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 - 28 °C.
Na Drahách 814
686 04 Kunovice