Cillit Bang antibakteriální aktivní pěna 600ml Zobrazit větší

Cillit Bang antibakteriální aktivní pěna 600ml

Nový produkt

Aktivní pěna - inovační výrobek pro rychlé a snadné čištění velkých ploch v koupelně

Více informací

145,99 Kč

Více informací

Vlastnosti

Pro rychlé a snadné čištění velkých ploch v koupelně, Ničí 99,9% bakterií a plísní: Listeria, Staphylococcus aureus, E.coli, Salmonella, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae

Marketing produktu

Nová Cillit Band Antibakteriální Aktivní pěna s antibakteriálním, fungicidním a hygienickým působením - inovativní produkt pro snadné a hygienické čištění velkých povrchů v koupelně. Unikátní tryska zajistí perfektní pokrytí plochy již při jednom nanesení. Aktivní pěna pronikne a rozpustí usazeniny a špínu v celé koupelně, zničí 99% bakterií a zanechá zářivý lesk. Použití v koupelně na: sprchové zástěny, dveře, sprchové kouty, vany, obklady, keramické povrchy, chromové příslušenství, nerez.

Bezpečnostní varování

Upozornění: Pěna je hořlavá. Nepřibližujte oheň nebo elektrická zařízení dokud pěnu nesmyjete. Nepoužívejte na povrch a akrylátu, mosazi, hliníku, mědi nebo na přírodní mramor. Před použitím na ostatní povrchy si ověřte reakci povrchu nanesením malého množství pěny na skryté či méně viditelné místo.
Pokyny pro bezpečné zacházení: Pozorně čtěte a dodržujte instrukce na aerosolové náplni. Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Extrémní teploty se mohou vyskytnout v motorech automobilů a v blízkosti kamen nebo krbů. Nestříkejte v blízkosti elektrických kamen, zdrojů tepla a zapnutých elektrických zařízení. Zamezte úmyslné inhalaci. Úmyslná inhalace přípravku může být zdraví škodlivá až smrtelná.
Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc: Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Nevdechujte aerosoly. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Tento materiál a jeho obal musí být zneškodněny bezpečným způsobem.

Specifická rizikovost: Extrémně hořlavý. Použité obaly odložte na místo určené obcí k ukládání odpadu! Obal předejte k recyklaci až po jeho úplném vyprázdnění.

F+ Extrémně hořlavý.

Další informace

S biocidním účinkem 5 minut.

S fungicidním účinkem 15 minut.

Složení

<5%: neiontové povrchově aktivní látky, dezinfekční činidlo, parfém, Nebezpečné látky: butan, propan, isobutan, Účinná látka: dialkyl (C8-C10) dimethylamonium-chloridy: 1,0638 g/kg

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Návod k použití:
1. Před a v průběhu použití řádně protřepejte.
2. Láhev držte ve svislé poloze ve vzdálenosti 30-40 cm od čištěného povrchu.
3. Vyčkejte 2 minuty, po kterých pěna pronikne špínou a mýdlovým povlakem (u silného znečištění nanejvýš 10 minut)*.
4. Omyjte povrch vodou nebo v případě silného znečištění otřete vlhkým kusem látky.
5. Otřete víko a nádobu po použití a uložte na suchém místě.
*Aby se bakterie zničily, výrobek nechte působit 5 minut.