Vitana Guláš maďarský 30g Zobrazit větší

Vitana Guláš maďarský 30g

Nový produkt

Sypký kořenící přípravek

Více informací

21,23 Kč

Více informací

Vlastnosti

Bez přidaného glutamátu

Marketing produktu

Speciální směs sladké papriky, česneku a bylinek, doplněná rajčatovým protlakem, kousky zelené papriky a chilli, které maďarskému guláši či perkeltu dodají typickou kořeněnou chuť a výraznou barvu. Směs je určená k přípravě pokrmů gulášového typu z vepřového, hovězího, skopového, ale i krůtího masa. Výborně se hodí také do bramborového guláše, dršťkových a fazolových polévek nebo paprikových omáček.

Regulovaný název výrobku

Sypký kořenící přípravek

Složení

Paprika sladká mletá, Cibule sušená mletá, Česnek sušený mletý, Rajčatový protlak sušený, Kmín mletý, Pepř černý mletý, Paprika červená sušená kousky, Paprika zelená sušená kousky, Majoránka, Chilli mleté, Oregano, Bobkový list mletý, Látka protihrudkující (E341)

Tax příznaku alergenů

Může obsahovat stopy sezamu, hořčice, celeru, mléka
Může obsahovat : Celer, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka


Recepty

Maďarský guláš (4 porce)

Ingredience: 600 g vepřového nebo hovězího masa, 50 g slaniny, 2 zelené papriky, 3 rajčatá, 400 ml bujónu nebo vývaru z kostí, 2 lžíce hladké mouky, 1 balení směsi Guláš maďarský, sůl

Maso se slaninou nakrájejte na kostky a osmahněte na oleji. Poté podlijte vodou a přidejte koření a dle chuti osolte. Duste do poloměkka, podle typu masa 20 až 30 mint. Maso vyndejte, základ zahustěte moukou a za občasného míchání vařte nejméně 5 minut, aby se mouka provařila. Poté vše vložte do hrnce, přidejte nakrájené papriky, oloupaná rajčata a mírně poduste. Přilijte vývar a vařte dokud zelenina i maso úplně nezměknou. Podávajte s knedlíkem nebo chlebem.

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Tip!
Pravý maďarský guláš je velmi ostrý, proto si ho milovníci pikantních pokrmů mohou přiostřit nasekanými feferonkami.

Skladování

Skladujte v suchu.