Vitana Chilli kousky 20g Zobrazit větší

Vitana Chilli kousky 20g

Nový produkt

Chilli kousky

Více informací

15,58 Kč

Více informací

Marketing produktu

Chilli patří do velké skupiny paprik, kterých známe asi 200 odrůd. Chilli kousky se používají do všech pokrmů, kterým chcete dodat nejen pikantní chuť, ale i zajímavý vzhled. Hodí se nejen do teplé kuchyně, ale například i na ozdobení salátů, nebo pomazánek. Dobře se kombinují s česnekem a bylinkami.

Země původu - Česká republika

Recepty

Sýrové burritos s chilli (4 porce)
Ingredience: 450 hovězího masa mletého, 360 g tomatové salsy středně pálivé, 180 g konzervovaných červených fazolí, 130 g strouhaného sýru čedar, 4 lžíce zakysané smetany, 1 lžíce chilli kousků Vitana, 2 utřené stroužky česneku, 1 cibule nakrájená na plátky, 1 lžíce rostlinného oleje, 4 tortilly 25 cm, 1/4 natrhaného ledového salátu, 2 nakrájená rajčata, sůl dle chuti.

V kastrolu orestujeme cibuli a česnek doměkka. Přidáme hovězí maso a vaříme dohněda. Vmícháme salsu a chilli kousky Vitana, osolíme a přivedeme k varu. Snížíme teplotu ohřevu. Zakryjeme a dusíme 1 hodinu. Přidáme fazole a vaříme dalších 10-15 minut. Směs hovězího masa a salsy rovnoměrně rozdělíme do tortill. Povrch každé porce pokryjeme sýrem, 1 lžící zakysané smetany, ledovým salátem a rajčaty. Tortilly zabalíme dle návodu na obale.

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Tip!
Chilli kousky můžete použít i jako náhradní náplň do mlýnků na koření.

Skladování

Skladujte v suchu.