Nový produkt
Petrželová nať
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Avokádo Petrželová nať 6g
Petrželová nať
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Vlastnosti
Inspirováno přírodou, Vysoká kvalita, Skvělá chuť, Intenzivní aroma
Další popis
Více vynikajících receptů na: galeriereceptu.cz
Regulovaný název výrobku
Petrželová nať
Další informace
Země původu:
označeno dotiskem
1. Česká republika, 2. Slovensko, 3. Polsko, 4. Egypt.
Složení
Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, laktózy, vajec, mléka, sóji a lepku
Může obsahovat : Celer, Lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sója
Země původu - Česká republika
Recepty
Kuřecí prsa s uzeným masem a brusinkami
Pro 4 osoby potřebujete:
- 500 g kuřecích prsou
- 3 lžíce mouky
- olej, máslo
- 100 g sušených brusinek
- 300 g žampionů
- 1 cibule nakrájená na kostky
- 2 stroužky česneku nakrájené na plátky
- 100 ml kuřecího vývaru
- 200 ml smetany 36%
- 60 g uzeného sýru
- 1 lžíce přípravku Kuře pečené Avokádo
- 2 lžíce Petrželové natě Avokádo
- dle chuti: Paprika sladká mletá Avokádo, sůl
Způsob přípravy:
Maso rozdělíme na 4 porce, potřeme přípravkem Kuře pečené, poprášíme moukou a osmažíme. Zvlášť osmahneme na másle brusinky a nakrájené žampiony, cibuli a česnek. Přidáme vývar a přivedeme do varu. Pak přidáme maso a dusíme za stálého míchání. Dochutíme kořením, přidáme smetanu a ještě chvilku vaříme. Maso podáváme s omáčkou, posypané strouhaným sýrem.
Způsob skladování
Typ - Trvanlivé
Příprava a použití
Použití: Vyniká jemnou aromatickou chutí. Sušená petržel si uchovává vůni a chuť čerstvé rostliny. Používáme ji k dochucení jídel. Na brambory, do houbových pokrmů, vývarů, bramborové polévky, také do pomazánek a k ozdobení talířů.
Skladování
Skladujte v suchu.