Nový produkt
Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Kotányi Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon 20g
Vanilkový cukr s vanilkou Bourbon
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Marketing produktu
Ve spojení s nejjemnějším cukrem chutná dužina pravé Burbon Vanilky až nebesky hebce a jemně aromaticky. Vanilka propůjčí přírodní sladkosti cukru okouzlující lehce ovocnou příchuť. Snové sladkosti tak vzniknou v okamžiku.
Vábivý nápad v horku i chladnu:
Zapékané ovoce s jahodovou zmrzlinou
Pro 2 osoby potřebujeme: 2 hrsti ovoce (směs jahod, malin, ostružin a borůvek), 2 cl likéru Grand Marnier, 2 žloutky, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Vanilkového cukru, 1 polévkovou lžíci moučkového cukru, 1 polévkovou lžíci šlehačky, moučkový cukr na posypání, mátu na ozdobu, 2 koule jahodové zmrzliny.
Příprava: ovoce smícháme s likérem a rozdělíme do hlubokých talířů. Žloutky, KOTÁNYI Vanilkový cukr a moučkový cukr vyšleháme do pěny a přidáme šlehačku. Krémem přelijeme ovoce a vložíme do předehřáté trouby. Zapékáme při vysoké teplotě shora na nejvyšším patře trouby do zlatova. Vyjmeme z trouby, posypeme moučkovým cukrem a podáváme vždy s jednou koulí zmrzliny ozdobené mátou.
Tip: lahodné i se zralými broskvemi..
Marketing značky
Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.
Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.
Další popis
Další recepty najdete na: www.kotanyi.com
Další informace
Tento obal chrání aroma výrobku.
Složení
Cukr (94%), Vanilkový prášek
Může obsahovat stopy lepek obsahujícího obilí, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer zahradní, Lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby
Příprava a použití
Použití: šlehačky, teplé i studené pudinky, ovocné saláty, moučníky.
Způsob skladování
Typ - Trvanlivé
Skladování
Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).