Nový produkt
Výsekové maso, hovězí přední bez kosti, mladý býk
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Hovězí krk karb na omáčku
Výsekové maso, hovězí přední bez kosti, mladý býk
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Vlastnosti
Maso z českých chovů, Od řezníků z Kostelce, Šťavnaté maso vhodné na výborné omáčky či guláš
Marketing produktu
Vedle dokonalého guláše či rajské se z tohoto masa připravují i další úžasné omáčky, jejichž nedílnou součástí je pečení. Na jednu z nich najdete recept na spodní straně balení
Marketing značky
Pečlivě jsme pro vás vybírali ty nejzajímavější kousky hovězího masa nejen pro víkendové vaření. Nedělní oběd vám nabízí nové nápady a inspiraci, poradí I potěší. Vyzkoušejte, uvidíte.
Nedělní oběd - Nejlepší - Nejchutnější - Nejvoňavější.
Marketing výrobce
Na kvalitě nám záleží, proto dobře víme, odkud naše maso pochází.
Naši řezníci
Dokonalé opracování masa zaručují naši profesionální řezníci. Když děláte věci rádi, je to poznat.
Dušan Francálek
Vítěz evropského šampionátu Řeznické řemeslo.
České farmy poskytují tu nejlepší péči a garanci původu masa.
Petr Zajíček
Farmář
Regulovaný název výrobku
Výsekové maso, hovězí přední bez kosti, mladý býk
Další informace
Vakuově balené.
Jiný text loga třetích stran
Maso z českých chovů
Země původu - Česká republika
Místo narození
CZ - Česká republika
Místo chovu
CZ - Česká republika
Místo zabití
CZ - Česká republika (číslo bourárny a jatek: CZ 333 ES)
Způsob skladování
Typ - Chlazené
Příprava a použití
Recept: Hovězí s jemnou omáčkou na bylinkách
Rozpustíme si ve vyšší pečící nádobě sádlo na vyšší teplotu, vložíme maso a ze všech stran je opečeme tak, aby se zatáhlo. Jakmile je maso opečené, vyjmeme ho, do sádla nasypeme nadrobno nakrájenou cibuli a zmírníme oheň. Až bude cibule sklovatět (pozor - ne hnědnout), tak opět vložíme již nasolené maso a čerstvé bylinky (rozmarýn). Maso chvilku obracíme a pečeme. Asi po 5ti minutách maso podlijeme hovězím vývarem, zmírníme teplotu, přikryjeme pokličkou, dusíme cca 30 minut a dle potřeby podléváme. Poté vložíme do předehřáté trouby na 160°C a pečeme do měkka cca 2,5 hodiny odkryté, v průběhu pečení stále podléváme a lehce přeléváme výpekem, aby se maso nevysušilo. Vypečenou šťávu slijeme do hrnce, zředíme vývarem, zahustíme jíškou a vmícháme trochu másla na zjemnění. Dochutíme solí a pepřem.
Tip na přílohu: veškeré úpravy brambor.
Tip!
Tento druh masa je velmi šťavnatý - doporučujeme ho svázat provázkem, aby maso drželo tvar a šťávu.
Pavel Vokoun
Šéfkuchař
Skladování
Skladujte při 0°C až +4°C.