Hovězí krk karb na omáčku Zobrazit větší

Hovězí krk karb na omáčku

Nový produkt

Výsekové maso, hovězí přední bez kosti, mladý býk

Více informací

170,34 Kč

Více informací

Vlastnosti

Maso z českých chovů, Od řezníků z Kostelce, Šťavnaté maso vhodné na výborné omáčky či guláš

Marketing produktu

Vedle dokonalého guláše či rajské se z tohoto masa připravují i další úžasné omáčky, jejichž nedílnou součástí je pečení. Na jednu z nich najdete recept na spodní straně balení

Marketing značky

Pečlivě jsme pro vás vybírali ty nejzajímavější kousky hovězího masa nejen pro víkendové vaření. Nedělní oběd vám nabízí nové nápady a inspiraci, poradí I potěší. Vyzkoušejte, uvidíte.

Nedělní oběd - Nejlepší - Nejchutnější - Nejvoňavější.

Marketing výrobce

Na kvalitě nám záleží, proto dobře víme, odkud naše maso pochází.

Naši řezníci
Dokonalé opracování masa zaručují naši profesionální řezníci. Když děláte věci rádi, je to poznat.
Dušan Francálek
Vítěz evropského šampionátu Řeznické řemeslo.

České farmy poskytují tu nejlepší péči a garanci původu masa.
Petr Zajíček
Farmář

Regulovaný název výrobku

Výsekové maso, hovězí přední bez kosti, mladý býk

Další informace

Vakuově balené.

Jiný text loga třetích stran

Maso z českých chovů

Země původu - Česká republika

Místo narození

CZ - Česká republika

Místo chovu

CZ - Česká republika

Místo zabití

CZ - Česká republika (číslo bourárny a jatek: CZ 333 ES)

Způsob skladování

Typ - Chlazené

Příprava a použití

Recept: Hovězí s jemnou omáčkou na bylinkách
Rozpustíme si ve vyšší pečící nádobě sádlo na vyšší teplotu, vložíme maso a ze všech stran je opečeme tak, aby se zatáhlo. Jakmile je maso opečené, vyjmeme ho, do sádla nasypeme nadrobno nakrájenou cibuli a zmírníme oheň. Až bude cibule sklovatět (pozor - ne hnědnout), tak opět vložíme již nasolené maso a čerstvé bylinky (rozmarýn). Maso chvilku obracíme a pečeme. Asi po 5ti minutách maso podlijeme hovězím vývarem, zmírníme teplotu, přikryjeme pokličkou, dusíme cca 30 minut a dle potřeby podléváme. Poté vložíme do předehřáté trouby na 160°C a pečeme do měkka cca 2,5 hodiny odkryté, v průběhu pečení stále podléváme a lehce přeléváme výpekem, aby se maso nevysušilo. Vypečenou šťávu slijeme do hrnce, zředíme vývarem, zahustíme jíškou a vmícháme trochu másla na zjemnění. Dochutíme solí a pepřem.
Tip na přílohu: veškeré úpravy brambor.

Tip!
Tento druh masa je velmi šťavnatý - doporučujeme ho svázat provázkem, aby maso drželo tvar a šťávu.
Pavel Vokoun
Šéfkuchař

Skladování

Skladujte při 0°C až +4°C.